krealine's “core business”!

Wij bouwen websites, groot en klein, met of zonder cms. Steeds met oog voor detail en evenwicht. Daag ons uit om uw online communicatie uit te werken. Full service: van domeinnaam tot responsive website.

Online communicatie gebeurt vandaag met veel verschillende dragers en gezichten: desktop computers, tablets, smartphones, … Geen geringe uitdaging om alles te laten werken! Wij zoeken samen naar een balans tussen techniek, budget en doelgroep.

Kortom: wij werken op uw maat!

van concept naar website

Welke doelgroep wil u bereiken en hoe? Online communicatie draagt heel wat petjes, welke is voor u of uw bedrijf het meest geschikt? En … welk budget voorziet uw bedrijf? Met de antwoorden op deze vragen werken we een concept uit, een leidraad voor uw communicatiestrategie. Aan de hand van een mooie, stijlvolle en evenwichtige vormgeving proberen we deze doelstelling te bereiken. Na de ontwerpfase start de implementatie: de statische vormgeving toveren we om tot een werkende website.

webdesign: stijlvol & tijdloos

krealine zorgt voor een stijlvolle en tijdloze vormgeving. Misschien niet altijd even spectaculair maar wel steeds evenwichtig en uitgekiend.

“Alles staat op de juiste plaats, wat moet opvallen valt ook op, de accenten liggen juist” krijgen we wel vaker te horen.

Bovendien zoeken we zonder omwegen naar de juiste balans tussen technische mogelijkheden en functionaliteit: het moet niet alleen “hip” zijn, het moet ook iets bijbrengen aan de beleving van de bezoeker.

copywriting: ich findt je aardhig

Een praatje bij een plaatje. Even belangrijk als het visuele zijn de bijhorende teksten.

Overbrengen van dé boodschap lukt enkel als je de taal van het doelpubliek spreekt of hanteert.

Een copywriter moet - net als een vormgever - een kameleon zijn die meerdere schrijfstijlen in de vingers heeft.

Zeg maar wat u wil verwoorden, wij gieten het wel in tekstvorm!
To-the-point, puntjes op de i (en ook op de j als het moet).

seo: meten is niet vergeten

Zoekmachinemarketing kan vandaag niet meer ontbreken in een communicatieproject. Het overgrote deel van het verkeer op een site vertrekt immers via een zoekmachine (lees: google). Hoe meer relevante bezoekers naar de website komen, hoe hoger de “return-on-investment”.

Belangrijk hierbij is de “optimalisatie” (SEO) van de site voor de zoekmachines aan de hand van 3 pijlers: waardevolle en relevante content aanbieden, een juiste technische verwerking realiseren en het waken over de linkpopulariteit.

e-pubs: speciale boeken

Aaah, e-books … Leuk, maar wat zijn dat ook alweer? E-books lees je op een e-reader. Het zijn dus elektronische boeken. De bekendste dragers zijn de i-pad/i-phone, Kindle en Moon+. Ze worden opgemaakt in een combinatie van HTML (zoals een website) en specifieke codes. Het resultaat is een “e-pub”, gebaseerd op de Epub-standaard van het International Digital Publishing Forum (IDPF).

Bijzonder kenmerk is dat een e-book zich aanpast aan de grootte en de resolutie van het scherm waarop je leest. Van een optimale leeservaring gesproken!

webshop: vol mandje

E-commerce is aan een stevige opmars bezig. Niet alleen wereldwijd maar ook in Vlaanderen. Het online aanbod vergroot iedere week, online betalingen vertegenwoordigen een omzet van meer dan 1 miljard euro op jaarbasis.

Heeft uw bedrijf nood aan een online verkooppunt? Geen probleem! We integreren of ontwikkelen een doordachte webshop, via de technologie van Shopify of “custom-made” indien nodig.

Voegen we ook uw bedrijf toe aan het winkelmandje?


In onze opmaakstudio geven we vorm aan ideeën. Aan uw idee. We vertrekken van een wit blad papier en eindigen met een ei en een trots gevoel.

Een boodschap brengen via beelden en content, kleuren, lijnen en typografie?
We houden er van! Op een subtiele of duidelijke manier de herkenbaarheid van uw merk verhogen, daar gaan we voor.

Bovendien ontwerpen we voor een brede waaier van (digitale) dragers. Van drukwerk tot online communicatie, altijd prijs!

logo’shuisstijlenflyersvlaggen advertenties
brochuresbriefpapier presentatiemappen
rollup bannersstickers verpakkingenfolders
naamkaartjesbriefpapier geboortekaartje
logo’s

huisstijlen

flyers

vlaggen

advertenties

brochures

briefpapier

presentatiemappen

rollup banners

stickers

verpakkingen

folders

naamkaartjes

briefpapier

geboortekaartje

Het woord fotografie is afgeleid van het Grieks en betekent letterlijk “schrijven met licht” (φωτὸς, (phootos), van: φῶς (foos): licht, en γράφω (grafoo): schrijven).

Leuk om weten … en ook leuk om te doen. Fotografie is vormgeven met licht, een creatief uitleefmoment.

krealine ondersteunt uw communicatieproject met sfeervolle foto’s. Point en shoot!

sfeerfotografieinstagramflickrsport nikon
huwelijkenisof-stopdiafragmamichiel hendryckxgerrit op de beeckstephan vanfleteren
dokarembrandt belichting 500px
sfeerfotografie

instagram

flickr

sport

nikon

huwelijken

iso

f-stop

diafragma

michiel hendryckx

gerrit op de beeck

stephan van fleteren

doka

rembrandt belichting

500px

alloo, oui?

Wil u meer informatie of een offerte? Van gedachten wisselen over een idee voor online en offline communicatie? Graag!

Laat uw gegevens achter en ik neem contact. Of spring even binnen voor een kopje koffie! Let the games begin ;)