yes, he can!


"Krealine maakt sinds 2002 deel uit van leveranciers die ik volledig kan vertrouwen. In 2008 een uitstapje gemaakt om een ander eens een kans te geven, maar miste het meedenken. Out-of-the-box denken, gekoppeld met creativiteit en een perfect gevoel voor "beeld" in de meest ruime zin des woords, is de enig juiste definitie!"


Ad Kämink, Communication Manager Mulder-Hardenberg Group (NL)


"Als je zelf een IT-bedrijf met veelzijdig talent voorhanden bent en je doet toch nog beroep op een extern consultant als KREALINE, om jouw eigen website te laten ontwerpen en bouwen, dan is dat in de eerste plaats omwille van het professionalisme van KREALINE inzake grafisch sterke en mooie, overzichtelijke ontwerpen. Bijkomende meevaller, na de tijdige afwerking en oplevering overeenkomstig alle eerder gemaakte afspraken, is dat je daarna ook nog even goed bediend wordt, als er bv. eens een aanpassing gewenst is. Dank aan KREALINE, dank aan Stefaan Verwerft, vanwege P.I.T.-Advisor N.V. !"


Johan Mertens, gedelegeerd bestuurder P.I.T.-Advisor N.V


"Krealine betekent al sinds 1998 een vaste waarde voor qui.be uitvaartzorg, het pionierswerk is altijd blijven evolueren naar eigentijdse stijlen in beeldvorming. De persoonlijke aanpak en de professionaliteit van het afgeleverde werk is zeer belangrijk
omdat Krealine zorgt voor hoe je bedrijf in de kijker wordt gezet, en het moet ook feilloos werken, en dat is zeker het geval ..."


Bruno Quirijnen, quirijnen uitvaartzorg N.V
Woordvoerder VARU


"Van bij de oprichting is Blue Corner op zoek gegaan naar een betrouwbare partij om zijn website met de bijhorende services uit te bouwen. We hebben Krealine gevonden die kan meedenken in onze steeds veranderende organisatie van een snelgroeiend bedrijf. Zijn creativiteit, flexibiliteit en snelheid maken het voor ons een heel wat eenvoudiger om onze geplande doelstellingen te realiseren."


Steven Colla - Marketing & Presales manager, Blue Corner NV


"ClickWorks werkt als sinds 2010 samen met KREALINE als partner voor front-end webontwikkeling. KREALINE maakt sterke en professionele ontwerpen waarmee wij steeds op een vlotte manier onze back-end toepassing op kunnen aansluiten. Wij waarderen de constructieve aanpak van Stefaan Verwerft, de beschikbaarheid en de flexibiliteit in de uitwerking van projecten."


Jeroen Aarts, Managing Partner Clickworks BVBA

"Sinds 2009 jaar verzorgt Krealine de linkbuilding voor ons uitvaartcentrum. De samenwerking met Stefaan verloopt heel persoonlijk, prettig en professioneel. De persoonlijke en deskundige benadering spreekt mij zeer aan. Wijzigingen worden altijd in overleg en vlot doorgevoerd. Krealine heeft voor mij een duidelijke en mooie website gemaakt, waar mijn eigen wensen zoveel mogelijk in zijn verwerkt. Ik ervaar de samenwerking met Stefaan als zeer prettig. Krealine is een bedrijf die de vraag van de klant centraal stelt. Van daaruit gaan ze te werk en leveren ze een pracht product. Tevens wordt alles goed gecommuniceerd en vastgelegd. In mijn ogen "de" ideale professionele zakenpartner op het gebied van website bouwen en onderhouden. Leeft zich goed in in haar klanten. Kortom: prima service, helder in communicatie en adequate oplossingen!!"


Leszek Forszpaniak - Uitvaartconsulent, Uitvaartcentrum De Ceder

alloo, oui?

Wil u meer informatie of een offerte? Van gedachten wisselen over een idee voor online en offline communicatie? Graag!

Laat uw gegevens achter en ik neem contact. Of spring even binnen voor een kopje koffie! Let the games begin ;)